Com participar?

Exposar a BBF Pro 2019

BBF Pro Expo és una fira d’exhibició que té lloc al mateix emplaçament que el festival, al que assisteixen més de 1000 professionals del sector. Està ideada per a totes les empreses que ofereixen algun producte o servei necessari per a l’elaboració o distribució de la cervesa artesana. Consisteix en l’oportunitat de mostrar-se o posicionar-se en un mercat creixent.

Algunes mètriques del sector poden llegir-se a l’estudi “L’estat de la cervesa artesana a Catalunya” elaborat conjuntament per Beer Events i GECAN (Gremi d’elaboradors de cervesa artesana i natural) amb la recopilació de les dades del 95% de les 105 fàbriques existents a Catalunya. L’informe, entre d’altres indicadors, determina que el consum de cervesa artesana ja ha assolit l’1% del consum total de cervesa, i que hi ha un augment del 40% anual en la producció. En els últims 4 anys, la producció s’ha multiplicat per quatre, i les fàbriques, que al 2012 eren 39, han passat a ser 105 al 2017.

Actualment està obert el període per a inscriure’s com a expositor de la BBF Pro Expo 2019 que tindrà lloc durant els dies del festival (15, 16 i 17 de Març) dins del recinte de la Farga de l’Hospitalet.

La informació que ens facilites serà tractada per BEER EVENTS, S.L., responsable de la web, amb la finalitat de tractar les teves dades per atendre la teva sol·licitud. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. La legitimació s’obté mitjançant la relació precontractual. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en que existeixi una obligació legal. Podràs exercir els teus drets a: [email protected]

Per a sol·licitar més informació o inscriure’s com a expositor:

1 + 13 =

Assistir como professional

Per a acreditar-se i gaudir de les avantatges d’assistir com a professional del sector pot adquirir-se l’acreditació AQUÍ. DESCARREGAR EL DOSSIER D’AVANTATGES D’ACREDITAR-SE

Per a sol·licitar més informació:[email protected]

10 + 12 =

Altres col·laboracions

Col·laboració

El Barcelona Beer Festival sempre ha perseguit ser un punt de trobada del sector i un lloc d’intercanvi d’experiències, coneixement i passió. Per a aconseguir-ho han estat fonamentals els llaços establerts amb el gremi, entitats, associacions, altres festivals i amb múltiples actors del sector tant de caràcter local, com nacional i internacional.

Col·laboracions actuals del Barcelona Beer Festival:

Si desitges oferir una col·laboració al festival, pots escriure’ns a: [email protected]

Esponsorització:

Si estàs interessat en opcions de patrocini pots posar-te en contacte amb nosaltres a l’adreça electrònica: [email protected]

Expositors confirmats 2019

P.I Fabra i Coats, fàbrica nº4 – 08571 Borgonyà – BARCELONA

(+34) 93 889 20 88

AgronetBrewing, empresa especialitzada en cerveseries, ofereix el millor servei, assessorament i atenció al client per a facilitar la labor de les empreses del sector, oferint les millors marques, així com un ampli catàleg de productes per a cobrir totes les necessitats que requereixen la fabricació de cervesa de qualitat.

Loc. San Grato, 2 – 12058 S. Stefano Belbo (CN) – Italy

(+39) -0141-822867 / Mob. (+39) -346-0348520

Canellitech porta a terme plantes d’embotellat i envasat en una contínua cerca de qualitat. La compayia proposa maquinàries capaces de satisfer diferents produccions per hora per a diversos productes. Entre els equips, tenim disponibles: – Màquina d’esbandir/assecar per a netejar l’interior de les ampolles. – Envasadora amb diferents sistemes d’envasat: gravetat i contrapressió – Taponadora per a taps de suro, rosca d’alumini/plàstic, corona i tap twist-off (semblant al tap corona però amb rosca). – Etiquetadores

Via Dell’artigianato 4, Sarcedo 36030 (VI) Italia

(+39) 0445 361638 / (+39) 0438 4147

EasyBräu-Velo és una marca dedicada per complet al món de la cervesa. Els nostres sistemes són flexibles i poden adaptar-se a les necessitats específiques de producció de les cerveseres i microcerveseres. També oferim solucions òptimes per a la pasteurització, rentat i refredament. La nostra gamma de productes inclou:

Plantes de cervesa artesana amb sales de cocció de 1 a 40 hl: sistemes amb dos o més recipients amb un grau d’automatització variable, des de semiautomàtic fins completament automatitzat. Plantes de cervesa amb sales de cocció de 50 a 100 hl: sistemes amb un disseny industrial però extremadament flexible amb un alt grau d’automatització.

Apdo. 43, 39300 Torrelavega SPAIN

(+34) 942 82 44 11

Landaluce és una empresa familiar fundada l’any 1948. Amb referències en més de 70 països i treballant per a les més importants cerveseries disposa de la millor tecnologia pel sector de les cerveseries artesanes. A més de sales de Cocció o tancs de fermentació, Landaluce ha desenvolupat productes específicament pel món craft tals com filtres premsa, lupuladors, propagadors, etc que permeten aplicar les tecnologies més modernes en la fabricació de cerveses artesanes.

2001 SW 6th Street, Lincoln, NE, USA

(+1) 402 475 2337

American Beer Equipment (ABE), ubicat al cor d’Amèrica, té una missió molt senzilla; “Ser EL líder mundial en disseny, fabricació i subministre d’equips d’elaboració de cervesa artesana”. ABE s’enorgulleix s’oferir als cervesers i destil·ladors del món equips de gran qualitat, innovadors i fets a la mida d’un servei personalitzat inigualable. ABE està dedicat a ser una sola parada per a línies d’enllaunat i tot el demés. Si tens una visió,  ABE la pot dissenyar i construir.

Rue du Cloître 75/ 1020 Bruselas/ Bélgica

(+34) 629 162 574 / (+32)  475 437 159

BRAND FINAL TOUCH: Aquest concepte permet diferenciar una cervesa de base clàssica i neutra en diferents tipus de cerveses especials just abans de l’embotellament i fabricar cerveses especials clàssiques com witbier, IPAs, abadia, stouts, sour ale, i cerveses de fruites.

Oferim una alternativa de producció que permet una major flexibilitat, la possibilitat de respondre ràpidament a les demandes del mercat i assegurar una major estabilitat de la qualitat de les cerveses especials produïdes.

Calle San Amaro, 9 – Vigo 36203

(+34) 678 83 27 01

Representem a Boortmalt NV, la segona malteria més gran d’Europa, de forma exclusiva. Les nostres marques Pauls Malt, Belgomalt, Les Maltiers i Minch Malt ofereixen un ampli assortiment de maltes relacionades amb l’origen, d’on el cerveser pot escollir, cultivades i maltejades al Regne Unit, Bèlgica, Francia i Irlanda. Totes elles formen part de Malt Houses of Europe, la divisió de malta artesanal de Boortmalt. Des del nostre estoc local, farem entregues ràpides a tota Espanya i Portugal.

CIS Srl

 

Via Papa Giovanni XXIII n°6 28076Pogno (NO) ITALY

(+39) 0322 950116

Estem especialitzats en el subministre de components per a equips de cervesa de barril i per a la indústria de begudes. Hem establert relacions comercials amb varis socis internacionals que ens permeten disposar d’una àmplia xarxa de distribució i més de 5.000 productes sempre disponibles en estoc. La nostra empresa té com objectiu oferir un servei constant, ràpid i fiable als nostres clients, establint una relació duradora.

P.I. La Isla. C/ Denario, 14- 41703, Dos Hermanas SEVILLA

(+34) 95 435 50 11

Amb més de 40 anys d’experiència, Reyvasur Dispensing es dedica a proporcionar solucions per a la dispensació de begudes en barril. Un ampli coneixement tècnic i el domini de la tecnologia ens permeten desenvolupar projectes i solucions completes per a facilitar el treball dels nostres clients. Som fabricants, fet que ens permet personalitzar els nostres productes, adaptar-nos a petites sèries i superar les expectatives del client en la cerca de cervesa perfecta.

Avda. Tarragona, 37-41, 4ª Planta – 08720 Vilafranca del Penedès – BARCELONA

(+34) 93 817 20 51

Consultoria especialitzada en la gestió de permisos, autoritzacions i declaracions de les empreses cerveseres: Registre Sanitari, CAE, llicència ambiental, llibres i declaracions Impostos Especials.
Enginyeria agroindustrial: estudi, assessorament i execució tècnica de projectes cerveseries, seguretat industrial, qualitat alimentària, etc.

Aragó, 4-6 08015 Barcelona

Beer Events SL, és una empresa fundada al 2012 per 4 socis vinculats al sector de la cervesa artesana des dels anys 90. Originàriament neix amb per organitzar el ‘Barcelona Beer Festival’, però progressivament ha anat ampliant i especialitzant-se en la gestió d’esdeveniments vinculats a la cervesa artesana a tots els nivells. Els serveis que s’ofereixen van desde l’oganització de grans esdeveniments multitudinaris fins a petits caterings o festes privades, així com impartir cursos, conferències i tastos guiats,… sempre amb l’objectiu de difondre la nostra passió per la cervesa artesana i de qualitat.

Plaza José F. Arcenegui, s/n, 24270, Villanueva de Carrizo, León

(+34) 987 35 70 15

Des de 1945 comercialitzem la pràctica totalitat del llúpol que es cultiva en el nostre país. El 100% del llúpol és d’origen espanyol i es processa a les modernes instal·lacions que l’empresa posseeix a Villanueva de Carrizo (León). Abastir de qualsevol varietat de llúpol i productes de llúpol a tot tipus d’elaborador de cervesa és el principal objectiu de la nostra empresa.

Via Catalani, 15 – Z.I. Bassa 50050  Cerreto  Guidi  (FI) Italia

(+39) 0571 580328

Dissenyem, fabriquem i instal·lem sales de cocció d’acer inoxidable. Treballem amb gran rigor i professionalitat en el camp dels contenidors d’acer inoxidable, on comptem amb més de 10 anys d’experiència. La nostra missió és mantenir-nos al dia amb la implementació i desenvolupament de noves tecnologies. Invertim molts recursos en aquests nous mètodes cada cop més complexes i sofisticats, per a garantir al client un producte final de més alta qualitat.

Lightweight Containers b.v Koperslagersweg 4 – 1786 RA Den Helder – HOLANDA

(+31)223 760760

Lightweight Containers és el creador de KeyKeg i Unikeg, líder mundial al mercat d’envasos d’un sol ús per cevesa, vi, kombucha i altres begudes. La nostra empresa ofereix una varietat de barrils, disponibles en 10, 20 i 30 litres. Els barrils ja estan fets de material reciclat i són els únics que s’ajusten a un model d’economia circular. Juntament amb OneCircle, iniciativa de Lighweight Containers, recolectem, classifiquem i processem KeyKegs per a ser reutilitzats com a matèria prima per a nous Keykegs.

633 CTC Boulevard Suite 100, Louisville, CO 80027, United States

(+34) 606 63 45 81

Wild Goose Canning – Meheen Manufacturing idea, dissenya i fabrica sistemes d’enllaunat i embotellat del més alt nivell per a productors de begudes artesanals. Cada màquina està construïda segons les especificacions del client per a fer possible i rentable l’envasat i embotellat de primera qualitat. Prioritzant l’artesania de precisió i un servei al client excepcional, les envasadores Wild Goose-Meheen faciliten als productors de begudes artesanals el millor envàs per als seus productes, garantint la qualitat i consistència de cada lot des del depòsit fins la llauna o ampolla.

Can Malé s/n Lliçà d´Amunt

(+34) 640.680.724

Craft Beer Clúster és una associació sense ànim de lucre que treballa per unir forces i potenciar el sector de la cervesa artesana. Entre els seus objectius destaca establir connexions per aconseguir noves oportunitats aglutinant coneixement i innovación.La seu es troba a Lliçà d’Amunt (Barcelona) on està previst posar en marxa una fàbrica i un laboratori. Es tracta d’un projecte rodó, des del camp a la copa amb producte de proximitat.

Castle Malting S.A.,1 chemin du Couloury 4800 Lambermont, BÉLGICA

(+32) 878 40324

valeria

@castlemalting.com

Establerta al 1868, Castle Malting® és l’empresa productora de maltes més antiga de Bèlgica i una de les més antigues del món. Oferim una àmplia gamma de maltes de Qualitat Premium per a qualsevol tipus de cervesa o whisky: més de 80 tipus de maltes base i especials, també disponibles en versió orgànica. Amb agència a Barcelona, per a estar més a prop teu. MASMALTA.COM

C/ Bèlgica, 5 – Les Franqueses del Vallès 08520 (Barcelona)

(+34) 93 849 34 55

[email protected]

CYGYC – BIOCON és una empresa líder dedicada a la fabricació i comercialització d’enzims alimentaris, detergents, desinfectants i altres especialitats químiques d’ús tant en el sector cerveser industrial com artesanal. La nostre vocació de servei i els més de 40 anys d’experiència en l’aplicació industrial dels productes ens permet ajudar als nostres clients a desenvolupar nous projectes i millorar contínuament els seus processos.

Simonshöfchen 53, 42327 Wuppertal, Germany

(+49)202 695 320

THINK NEW. NETEJA ECOLÒGICA! Una higiene i neteja perfectes, així com una trencadora compatibilitat ecològica: les qualitats que han fet de Spülboy el rentavaixelles manual Nº1 durant més de 40 anys. Els models originals de Spülbol no requereixen electricitat, necessiten menys aigua, són mòbils i convencen per la seva facilitat d’ús i el seu exclusiu disseny higiènic. El resultat: més qualitat de vida i gaudi gràcies a gots 10% higiènics i nets! Innovació i Qualitat made in Alemania. Salut!

C/ Reyes Católicos, 6. NAVE 105. POL. IND 28108 Alcobendas. Madrid. ESPAÑA

(+34) 91 661 68 52

SEFILTRA, S.A. és una empresa especialitzada en la purificació de fluids, amb una experiència de més de 30 anys en la indústria de begudes. Estem presents en tota Espanya amb solucions amb filtració de cervesa, vi, aigua mineral, refrescs, licors, sucs, etc. Al BBF presentem la tecnologia KOGH en filtració tangencial per al sector cerveser. A través d’ella obtenim unes condicions isobàriques, en les que no es produeix oxidació i es controla la microbiologia. T’oferim la millor tecnologia per a solucionar les teves necessitats de filtració de cervesa.

Doornhoek 3880, 5465 TB Veghel, PAISES BAJOS

(+31) 413 78 3880

SBI és un soci de compres per a cerveseries artesanes que seleccionen la millor qualitat d’ingredients i productes. Estalviï temps i diners a través del ‘one -stop-shooping’.

ELS MILLORS INGREDIENTS SELECCIONATS PER A TU!!

Kirstinehøj 12770 Kastrup DENMARK

(+1) 45-3161-5142

White Labs, Inc. és una companyia internacional amb seu a San Diego, California, que ofereix, tant a professionals com a entusiastes de la cervesa artesana, llevat líquid pur, productes de fermentació, serveis, anàlisis i educació. White Labs, pujant sempre el llistó en l’art de la fermentació, apura els límits de la ciència per establir nous estàndards en puresa i frescor. Des del primer llevat líquid de la indústria fins una revolució completa en la forma en que s’anuncia i s’empaqueta, l’esperit innovador de White Labs és incansable. L’Àrea de distribució de White Labs abasta des de Hong Kong, Xina, fins el sud est asiàtic, Nova Zelanda i Austràlia. Per a obtenir més informació sobre White Labs i els seus diversos productes i serveis visiti whitelabs.com

Paseo de la Castellana 7ºpl 28046 Madrid

(+34) 91 781 98 90

GF està especialitzada en el transport segur i confiable de les línies de glicol en les cerveseres. Sistema preaïllat, 100% eficient, sense corrosió ni manteniment.

C/ Provenza 30, 08029 Barcelona

(34) 93 410 81 85

Microcervecerías sistema MicroCube Steinecker para volumenes desde 5 a 100 hectolitros por cocción

Via Petro Nenni, 51 Calcinate, Bergamo ITALIA

(+39) 035 452 2245

Polykeg s.r.l, una empresa italiana amb una sucursal al Regne Unit i una unitat de producció en auge a Espanya, s’especialitza en la producción de grans ampolles de PET d’un sol ús per a diferents aplicacions en el sector de begudes artesanes. L’experiència práctica i una investigación constant fan que el nostre producte sigui summament innovador, segur i d’alta qualitat. Els nostres barrils, disponibles amb bossa i estándar, en diferents vàlvules, fan de PolyKeg una elecció fàcil i segura.

Vía Laietana, 19, 2 08003 BARCELONA

(+34) 93 552 03 41

Molina for Brewers és el millor aliat del cerveser en el desenvolupament de nous productes, proposant les millors marques de matèries primeres d’especialitat per a l’elaboració de les millors cerveses, alhora que oferim un servei esmerat i atenció. La nostra activitat es centra a nivell d’Ibèria, on col·laborem amb empreses líders en les seves categories de productes com són: Weyermann, Fermentis, Charles Faram, Biolupulus, TNS, Ashland, Dupont, etc.

Carretera de Pulianas km6, 18012 Pulianas, GRANADA

(+34) 958 40 60 00

THIELMANN PORTINOX ofereix el millor coneixement en contenidors per a begudes. Comptar amb la garantia de l’acer inoxidable d’alta qualitat per a les begudes de la seva indústria, és comptar amb la solució per a la seva distribució amb el màxim retorn de la inversió, a més de ser la més higiènica, fiable, segura i 100% reciclable. Garanteix les propietats organolèptiques del seu producte des de la producció fins al consumidor final.

Calle Antonio López 249 – 1º 28041 MADRID

(+34) 91 500 10 26

MaMaltas Cerveceros dedicada a la comercialització d’una gamma molt àmplia d’ingredients enfocats a la producció de cervesa artesana. Destacant els grans de diferents cereals maltejats de la nostra representada en exclusiva per a Espanya i Portugal, Bindewald, llúpols, llevats i altres ingredients. Apostem per la qualitat i la traçabilitat des del seu cultiu fins la micro-cerveseria amb l’ajuda de Bindewald i els seus més de 100 anys d’experiència.

NürnbergMesse GmbH, Messezentrum 90471 Nürnberg, ALEMANIA

(+49) 911 8606-8609

BrauBeviale és una de les fires internacionals més importants per a la producció i el màrqueting de la indústria de begudes. Amb més de quatre dècades d’experiència en fires comercials i congressos per a la indústria internacional de begudes, forma part de la xarxa de Beviale Family, que ara ofereix una gamma d’esdeveniments nous i específics per a apropar encara més la relació amb els grups objectiu de tot el món, fins i tot per a tipus específics de begudes com és la cervesa artesanal. Tant si el seu negoci es centra en el mercat global o en seccions regionals, els esdeveniments de Beviale Family l’aproparan al seu mercat. En aquest moment, Beviale Family organitza diferents esdeveniments en aproximadament 10 països del món. Continuarà…

Local, Carrer de Joaquim Valls, 109, 08042 Barcelona

(+34) 93 346 46 56

Empresa especialitzada en dispensació de begudes des de 1996. Venda i distribució de material tècnic per a l’elaboració, producció i dispensació de begudes. Com cervesa, vi, cafè, vermut i altres begudes. Servei tècnic amb més de 30 anys d’experiència al voltant de la dispensació de cervesa i altres begudes. Servei d’assessorament i pressupostos de projectes, neteja i manteniment de sistemes de dispensació, instal·lacions per a particulars i grans projectes. Empresa enfocada tant per a particulars i homebrewers, cervesers artesans i professionals de l’hosteleria, com bars, restaurants, brewpubs i cerveseries.

Pol.Ind. SKOL- 17451 Sant Feliu de Buixalleu (Gi)

(+34) 972 871 488

Establerta l’any 1923, és una empresa europea referent en la producció i comercialització de taps corona. Al llarg d’aquests més de 90 anys de servei, ens hem caracteritzat per l’atenció propera i d’ajuda als nostres clients i pel respecte al medi ambient i sostenibilitat, amb una renovació constant del nostre equip productiu que ens fa poder ser competitius a tots els nivells. Estem certificats amb les normes FSSC 22000 i ISO 9001.

A José Combalía S.A. el tap corona es historia i futur!

Unit 1, Foundry Business Park, Ordsall Lane Salford M53LW. England

(+44)(0)7722388155

Comptem amb més de 40 anys d’experiència en instal·lació i més de 100 anys d’experiència en la fabricació de cervesa. Som cervesers en el més profund de la nostra ànima i la nostra cervesa és la nostra passió. Utilitzant aquesta experiència, hem aconseguit portar al mercat moltes noves cerveseries d’èxit. Hem instal·lat més de 400 fàbriques de cervesa per tot el món i tenim molts clients satisfets en els cinc continents.  Siguin quins siguin els requisits de la teva fàbrica de cervesa podem ajudar-te, simplement truca’ns o visita la nostra pàgina web. Elaboració tan fàcil com P.B.C.

Barth-Haas UK Ltd, Hop Pocket Lane, Paddock Wood, Kent, UK, TN12 6DQ

(+44) (0) 1892 833 415 / +34 629 331 965 (Spain & Portugal agents)

[email protected] / [email protected] (Spain & Portugal agents)

Simply Hops està en el nucli de l’elaboració de la cervesa artesana, i com germà petit de Barth-Haas Group tenim un seriós recolzament en el món del llúpol. La cervesa artesana requereix un tipus específic de servei. Que sigui receptiu, personal i entengui les necessitats d’un cerveser artesà. El llúpol i els seus productes són la nostra passió. Amb tota la nostra energia dirigida a brindar als cervesers artesans els llúpols que necessiten, el nostre equip està format per cervecers amb experiència i per tècnics altament capacitats. Per a que Simply Hops et proporcioni el que necessites, sigui el que sigui.

Chicago, IL, EEUU

(+1 (773)-549-4800 )

El Programa de Certificación Cicerone® certifica i instrueix a professionals de la cervesa amb l’objectiu d’elevar l’experiència pels consumidors.

Distribuidors

C/ Serra i Ginesta, 12 17800 Olot GIRONA

(+34) 972 27 65 92

Importadors per Espanya de Redchurch i Het Nest. Distribuïdors oficials a Catalunya de The Kernel, Magic Rock, Beavertown, Kees, Brewski, Dry&Bitter, Het Uiltje, Wild Beer, De Dolle Brouwers, BFM, Pochs, Mad Brewing, De Molen, Lervig, Alvinne, Toccalmatto, Struise, Stigbergets, O/O Brewing… Contacta amb nosaltres i t’assessorarem.

C/ Romero, 10. Nave A31. Pol Empresarium. ZARAGOZA

(+34) 659 644 061

Passió en distribució des del 2004. Més de 500m2 de càmera refrigerada. Exclusives com Ayinger, Borgo, Italiano, Stfeuillien, especialitat en làmbiques com Cantillon, Oud Beersel, Tilquin, Loverbeer, Klambarrique; cerveses nacionals com Cierzo, Dougalls, Basqueland, Caleya, Agullons. Enviaments i subdistribuïdors al llarg de tot el territori nacional!

C/ Illueca, 5 Esc 2 – 10C. 50008 ZARAGOZA

(+34) 629 02 11 41

Importem cervesa artesana de Canadà a Europa. Hem incorporat sidres canadenques, i cerveses d’Estats Units i Europa. Tenim seu a Europa i a Amèrica. Comptem amb un magatzem a Barcelona i la nostra situació estratègica a Montreal ens permet ser nexe d’unió d’ambdos continents.

C/ Múrcia, 54 nave – 08027 – BARCELONA

(+34) 617 61 40 15

ViH0P! Ens apassiona la Birra!Oferim el que més ens agrada!Magatzem de 600 metres REFRIGERAT a Barcelona Ciutat!Servim arreu!Serietat i Professionalitat.Distribuïm;SOMA BEER, GUINEU, LA QUINCE, DOUGALL’S,CALEYA, JAKOBSLAND, KUSFOLLIN, MOSKA, SYNERA, LA PLAGA, ZULOGAARDEN,POPAIRE, FOUR LIONS, ZETA BEER, BIDASSOA, BBCo,ETC.SalUT!!!

Calle Mercedes Barris 6 41900 Camas – SEVILLA

(+34) 654 24 71 40

32GREATPOWER neix del XXXII, primer Beershop de Sevilla. En 5 anys s’ha consolidat com a referent Craft gràcies a la col·laboració amb els millors actors del sector, ampliant els seus horitzons, disposant de cerveses clàssiques belgues i alemanyes, a més d’una selecció Craft importada com: Brlo (DT), Pontino, Hilltop, Rebels, RitualLab, Vento Forte (IT).

C/ Barriocepo nº 54 Bj Cp 26001 LOGROÑO LA RIOJA

(+34) 646 552 163

Bierhaus Odeon botiga de cerveses i Microdistribució per la Rioja i els voltants on podràs trobar més de 250 referències de cerveses tant nacionals com internacionals. Possibiliat de realitzar picking per a hostaleria o botigues gourmet. Es realitzen cates personalitzades a més de formació del personal d’hostaleria.

Ctra. de Martorell, 98, 08740 Sant Andreu de la Barca, BARCELONA

(+34) 93 653 14 20

Des de 1965 servim a la restauració. Importem, distribuïm i representem cerveseres artesanes nacionals i internacionals per a tota la península i Europa. La nostra DIVERSITAT, més de 1000 referències,  EXPERIÈNCIA i RECONEIXEMENT, SERVEI de CALITAT, (emmagatzematge i servei en fred) ens defineix.

C/ Caterina Albert 4, Pol.Ind. Montfullà 17162 Bescanó – GIRONA

(+34) 972 246 319 / (+34) 619 270 910

Trafiquem amb SOMA Beer i exportem cerveses locals. Som importadors exclusius per Espanya de Brekeriet, Tanker i Sahtipaja. També importem marques USA com Prairie, Cigar City, Evil Twin, Alesmith, Lost Abbey,…Som distribuïdors exclusius per Catalunya de To Øl, Amager, Tempest Brewing, Wylam, Against the Grain, Stillwater, Smuttynose, Oppigards i Poppels. Disposem d’emmagatzematge i servei d’entrega en fred.

Feixa Llarga 66 08907 Hospitalet de Llobregat – BARCELONA

(+34) 93 250 90 97

Importació i distribució oficial per a la península d’algunes de les millors fàbriques com Siren, Omnipollo, Buxton, Põhjala, Moor, BBNº, etc. 3000m3 d’emmagatzematge en fred. Assessorament, instal·lació i manteniment d’aixetes.

Avda. Catalunya, 4 08185 Lliçà de Vall

(+34) 655 99 17 73

En Beers & Co. importem i distribuïm una extensa gamma de cerveses de qualitat. Disposem de magatzem de 400m2 a 15 minuts de Barcelona amb càmera refrigerada. Som importadors de Whiplash, Kinnegar, O’Brothers, White Hag (Irlanda), Tiny Rebel (Inglaterra), Sudden Death Brewing (Alemania), Beer Here (Dinamarca). A més, distribuïm a Catalunya, Cervisiam, Gross, Schlappe-Seppel, La Pirata… No dubtis a contactar-nos!

Carretera del Mig 55 08907 L’Hospitalet de Llobregat – BARCELONA

(+34) 93 335 49 63

A Crusat S.A. importem i distribuïm cerveses. Seleccionem les millors marques per a distribuir-les a través de la nostra xarxa de col·laboradors per tot el país. Realitzem tasts, presentacions de marca, formacions a l’hostaleria. Formació i assessorament en el teu projecte cerveser. Baladin, Thornbridge, Almogàver, Brooklyn, Oskar Blues, Stone.

Informació pràctica

Dates: 15, 16 i 17 de Març 2019

Horari del festival:

  • Divendres i dissabte: De les 11:00h a les 23:00h
  • Diumenge: De les 11:00h a les 21:00h

Horari del BBF Pro Expo:

  • Divendres i dissabte: De les 11:00h a les 19:00h
  • Diumenge: De les 11:00h a les 15:00h

Ubicació:

La Farga de l’Hospitalet (https://goo.gl/maps/47etudhaSps)

Carrer Barcelona, 2, 08901 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Transport públic:

  • Metro: Línia 1 (vermella).
    • Parada Rambla Just Oliveres.

Pàrquing:

No disposem de places de pàrquing assignades al festival.

Hi ha un pàrquing de pagament al centre comercial annexe al recinte ferial.